Op zoek naar leuke activiteiten bso voor de zomervakantie?

Voor de zomervakantie en andere vakanties maken wij vaak leuke combinaties tussen onze activiteiten.

Zo zijn er bijvoorbeeld combinaties tussen:
– Longboarden en Wereldse Muziek
– Samba Percussie en Boogschieten
– Ukulele en Lord of the Rings voor kinderen

Vraag ons naar de mogelijkheden voor activiteiten op jullie bso voor de zomervakantie.

ovaal

Activiteiten die kinderen inspireren

ovaal

Onze activiteiten voor bso’s en kdv’s

Wereldse muziek voor kids 

De kids beleven een te gekke tijd doordat zij op een interactieve manier in aanraking komen met een diversiteit aan ritmes en melodieën uit verschillende werelddelen. Ze zingen, dansen, klappen, spelen spelletjes, beoefenen instrumenten, werken samen en beluisteren muziek. Een verrijking voor ieder kind waarbij plezier voorop staat!

We hebben nog meer te gekke muziek workshops:

  • Alles kits met de ukelele als gids
  • Ik heb een stem – zangles
  • Muziek voor peuters

Longboarden

Iedereen kan longboarden! In een paar lessen leren de kids steppen, remmen, carven (bochten maken) en een paar coole trucjes. Tijdens de lessen worden de kids uitgedaagd met verschillende spelletjes, waarbij samenwerking gestimuleerd wordt. Ze hebben de tijd van hun leven en leren veilig longboarden. Bescherming en longboards worden verzorgd door Walkaplank.

Into the Wild Wild Woods

In dit spannend bosspel storten de kids zich samen in een fantasierijk avontuur. De kids komen verschillende soorten uitdagingen en raadsels tegen die ze gezamenlijk moeten oplossen. Elementen die naar voren komen zijn bijvoorbeeld: sport, muziek, eten, uitdagingen op verbaal en visueel vlak. Into the Wild Wild Woods is een beleving van begin tot het verrassende eind!

Lord of the Rings/ The Hobbit voor kids

In dit te gekke rollenspel in een fantasiewereld spelen de kids een rol als tovenaar, hobbit, ridder, elf of dwerg. Samen beginnen zij aan een ongelooflijk avontuur waarbij Gandalf de Tovenaar het verhaal vertelt en de kids op een interactieve manier voor keuzes, uitdagingen en raadsels komen te staan die de ontwikkeling van het verhaal direct beïnvloeden. Een spannend avontuur waarbij de kids samen zullen werken en hun voorstellingsvermogen en probleemoplossendvermogen aangesproken worden.

lord of the rings hobbit verjaardagfeestje rollenspel