Activiteiten peuters kinderdagverblijf

Activiteiten kinderdagverblijf

Leuke activiteiten voor op jouw kinderdagverblijf

Ben je op zoek naar activiteiten voor peuters of dreumesen op jouw kinderdagverblijf? Wij bieden muziek en dans- activiteiten voor jullie kinderen en inspireren je graag!

 

Activiteiten peuters kinderdagverblijf

Wij weten dat het uitdagend kan zijn leuke activiteiten voor jouw kinderdagverblijf voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar te vinden. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van inspirerende activiteiten kdv 2 tot 4 jaar. 

Dans voor peuters

activiteiten peuters muziek workshops voor peuters

Tijdens deze workshop dansen de peuters op muziek van over de hele wereld. Zo dansen zij op salsa, klassiek, jazz, samba en ritmes uit het Midden-Oosten. Op een speelse manier ontdekken de kinderen de wereld van beweging waarbij fantasie en expressie de boventoon voeren. Ook voor peuterleid(st)ers is deze workshop een leuke manier om nieuwe ideeën op te doen om de peuters mee te nemen op een reis door de wereld van dans!

Muziek voor peuters

muziek activiteiten peuters dans

Op een hele interactieve manier en aan de hand van verschillende thema’s (o.a. kabouters, het weer, je lichaam, dieren, vervoer) komen de kids in aanraking met muziek. Via muzikale spelletjes en liedjes die de peuters zullen herkennen worden de peuters gestimuleerd om te zingen, spelen en dansen. De peuters ontwikkelen zich spelenderwijs op motorisch, emotioneel, sociaal, verstandelijk en zintuiglijk vlak waarbij plezier maken altijd centraal staat! Ook voor peuterleid(st)ers is deze workshop een leuke manier om nieuwe ideeën op te doen om de kids mee te nemen op een reis door wereld van muziek!


Activiteiten kinderdagverlijf vol plezier

muziek workshops kinderen vakanties

Laten we samenwerken

Activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen

Andy Hagen

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-op-maat06-11094411
activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-contactandy@walkaplank.nl

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen

Jaime Nanoha

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-op-maat06-51879871
activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-contactjaime@walkaplank.nl