Familiedag activiteiten

Familie activiteiten vol plezier

Wij bieden familiedag activiteiten voor jong en ouder! Leuke activiteiten voor een familieweekend zoals djembé workshops, salsa workshops of een wildplukwandeling midden in de natuur om vervolgens samen lekker te genieten van een door ons bereide maaltijd.

Wij organiseren leuke activiteiten voor jullie familiedag . Dankzij onze uitgebreide ervaring met workshops voor kinderen weten we een goede mix voor kinderen en volwassenen te vinden. 

Daarbij geloven wij dat samen doen en samen plezier maken de weg naar een mooie ervaring is.

Tijdens onze familiedag activiteiten staan de volgende thema’s centraal: muziek, beweging, aandacht en heerlijk gezond eten.

 

Maak combinaties en verrijk jullie ervaring

Combineer een aantal van onze activiteiten voor familiedag om voor jong en oud een mooie ervaring te garanderen. De een houdt meer van muziek maken met instrumenten, de ander is meer van het dansen of houdt meer van lekker eten. Wij brengen het graag jullie kant uit!

Muziek activiteiten familiedag

Familiedag activiteit - Breakdancen

Video afspelen

Een beat..de dansvloer..een paar vloeiende breakdance moves..en de wereld ligt aan jouw voeten! Op speelse wijze leggen jullie samen de basis voor jullie eerste breakdance battle. Samen plezier maken met het beste van de Hip-Hop cultuur en de ruimte om via beweging jezelf creatief te uiten.

 

Familiedag activiteit -Capoeira

creatieve workshops volwassenen capoeira

Capoeira…op het strand in een kring samen de kracht voelen van de Berimbau, Oer-Afrikaanse ritmes, soepele vechtkunst en zang. Capoeira is cultuur en een levenswijze in Brazilië en vandaag ga je dat met lichaam en ziel ervaren!

Familiedag activiteit - Djembé

Video afspelen

De kracht en de vreugde die de Djembé brengt wacht op jullie. Je leert over de oorsprong van de Djembé, maakt kennis met Afrikaanse ritmes die oerkrachten bezitten waarna het swingen kan beginnen!

Familiedag activiteit - Salsa dans

Video afspelen

Wèèèpa! Cali is het episch centrum van de salsa in Latijns-Amerika. Via onze salsadocenten uit Cali delen wij dit deel van onze cultuur graag. Gooi die heupen los en voel het plezier dat samen salsa dansen geeft. Andere Latijns-Amerikaanse dansen gooien wij desgewenst ook in de mix!

Familiedag activiteit -Samba percussie

Video afspelen

Samen grooven op percussie instrumenten uit Brazilië! 1,2…1,2…1,2 op de agogô of tamborim, of helemaal los gaan met verschillende shakers. Braziliaanse Samba Percussie brengt het zonnetje in huis en een glimlach op ieders gezicht!

Familiedag activiteit - Ukelele

Video afspelen

Aloha! Tijd om dat eilandgevoel naar jullie familie te brengen. De ukelele is leuk voor jong en ouder en is heel geschikt als activiteit voor jullie familiedag. Dat ene liedje dat de kinderen zo leuk vinden op dit moment. Of die gouden oude..op de ukelele is de vrolijkheid nooit ver weg. Kom genieten van deze leuke familiedag activiteit.

Natuur activiteiten familiedag

Familiedag activiteit - Natuurlijk Plezier voor jong en oud

De natuur in met ouders en kinderen! Tijdens onze natuurworkshops voor families gaan we naar buiten, leren over eetbare en- bruikbare planten en over het algehele begrip dat we natuur noemen. We maken soepen en kruidenboter van wildgroeiende kruiden en eten alles samen op! Zo leren we in één klap de natuur te waarderen, te beschermen én er lekker van te smikkelen.

Video afspelen over Natuurworkshop volwassenen, teamuitje natuur

Sportieve activiteiten familiedag

Familiedag activiteit - Yoga

Yoga is tijd voor jezelf en bewustwording, zodat je in je eigen kracht gaat staan. Wat het nog meer is: werken aan je lenigheid, ontspanning door inspanning en samen stappen zetten in het zand met de Noordzee als decor.

creatieve workshops voor volwassenen yoga

Familiedag activiteiten om van te genieten

Een wereld vol plezier

Video afspelen
muziek workshops kinderen vakanties

En ontdekking

Video afspelen
Video afspelen

Laten we samenwerken

Activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen

Andy Hagen

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-op-maat06-11094411
activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-contactandy@walkaplank.nl

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen

Jaime Nanoha

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-op-maat06-51879871
activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-contactjaime@walkaplank.nl