De wereld van fantasie is er één waarin alles kan! De kinderen kruipen in de rol van een elf, hobbit of tovenaar of gaan samen op pad om een heks te verslaan. Of een spannend verhaal uitbeelden met een presentatie aan het eind. De kinderen worden geprikkeld in hun voorstellingsvermogen, creativiteit en zelfexpressie. Samen het avontuur tot een goed einde brengen en plezier maken in een wereld van fantasie is een ervaring om nooit meer te vergeten.

Onze workshops

De Wereld van de Ontmoeting

De kinderen creëren samen met onze theaterdocent een fantastische theatervoorstelling! Eerst bespreken zij hun hobby’s, passies en wat hier allemaal mee gedaan kan worden in het theaterstuk. Het voorstellingsvermogen, creativiteit en zelfexpressie van de kinderen spelen de hoofdrol in deze workshop die per groep totaal verschillend is. Kinderen krijgen een podium om zichzelf te ontdekken en leren dat ze in theater totaal vrij zijn. Daarna dragen de kinderen het  theaterstuk voor en is iedereen die hun creatie wil komen bewonderen van harte welkom!

Into the Wild Wild Woods

Een geweldig interactief en educatief bosspel waarin de kids zich in een fantasierijk avontuur storten. De kids komen personages als Vinicius de Tovenaar, Libero de Jolijte Hofnar en Herb Ellis de Druïde tegen. Elementen die tijdens dit spel naar voren komen zijn bijvoorbeeld: sport, muziek, eten en uitdagingen op verbaal en visueel vlak. Ook zullen de kinderen natuurslim moeten zijn of worden om het avontuur tot een goed einde te kunnen brengen.
Naast Deel 1 zijn er nog 2 aansluitende en spannende episodes te beleven in dit epische avontuur!

Lord of the Rings voor kinderen

lord of the rings hobbit verjaardagfeestje rollenspel
In dit te gekke rollenspel in een fantasiewereld spelen de kids een rol als tovenaar, hobbit, ridder, elf of dwerg. Samen beginnen zij aan een ongelooflijk avontuur waarbij Gandalf de Tovenaar het verhaal vertelt en de kids op een interactieve manier voor keuzes, uitdagingen en raadsels komen te staan die de ontwikkeling van het verhaal direct beïnvloeden. Een spannend avontuur waarbij de kids samen zullen werken en hun voorstellingsvermogen en probleemoplossend vermogen aangesproken worden.

Alles is mogelijk!

Vertel ons wat je graag zou willen doen, wij denken met jullie mee en maken er samen een onvergetelijke ervaring voor de kinderen van!

Vraag ons naar de mogelijkheden!