Heerlijk buiten zijn en de wind door je haren voelen terwijl je coole trucjes doet op jouw longboard. Of spelenderwijs de wereld van yoga verkennen aan de hand van verhalen, muziek en nieuwe bewegingen. Sportief bezig zijn, de uitdaging aangaan met jezelf en samen plezier hebben is waar deze workshops om draaien!

Onze workshops

Yogajemee

Tijdens Yogajemee komen kinderen op speelse wijze in aanraking met hun eigen kracht, flexibiliteit en fysieke bewustzijn. Aan de hand van verhalen en thema’s zoals dieren, natuur en muziek zijn ze het ene moment aan het dansen, het volgende in diepe concentratie en het moment daarop balanceren ze op één been terwijl ze ademhalingsoefeningen doen.

Longboarden

Iedereen kan longboarden! In een paar lessen leren de kids steppen, remmen, carven (bochten maken) en een paar coole trucjes. Tijdens de lessen worden de kids uitgedaagd met verschillende spelletjes, waarbij samenwerking gestimuleerd wordt. Ze hebben de tijd van hun leven en leren veilig longboarden. Bescherming en longboards worden verzorgd door Walkaplank.

Alles is mogelijk!

Vertel ons wat je graag zou willen doen, wij denken met jullie mee en maken er samen een onvergetelijke ervaring voor de kinderen van!

Vraag ons naar de mogelijkheden!