Personeelstekort Kinderopvang

Personeelstekort kinderopvang

Wij helpen jullie organisatie graag om het personeelstekort zo goed mogelijk het hoofd geboden kan worden. 

Daarvoor zijn legio mogelijkheden!

Een aantal elementen zijn belangrijk in onze optiek:

– Behoud van huidig personeel middels een goede balans, plezier en waardering. 
– Het vinden van nieuwe krachten, hiervoor zetten wij onze vakspecialisten gespecialiseerd in onder andere muziek, theater, sport of natuur en bevoegd om in de kinderopvang te werken. Vaak komt er ook bijscholing bij kijken, wij denken graag met jullie mee! 

 

Hoe houd ik iedereen tevreden?

Werkplezier is ontzettend belangrijk. Belangrijke factoren daarbij zijn autonomie, ruimte voor groei, waardering in de breedste zin van het woord.

Wij dragen bij aan het werkplezier middels onze activiteiten specifiek gericht op jullie team. Samen doen en plezier maken staan daarbij centraal. 

Door elkaar anders mee te maken, de kwetsbaarheid bij elkaar te zien wanneer je voor het eerst op een djembé slaat of een salsadansje waagt..het draagt bij aan verdraagzaamheid wanneer je weer met zijn allen op de werkvloer opereert.

Onze activiteiten voor personeel kinderopvang

Theater activiteiten kinderopvang

Into the Wild Wild Woods

Play Video

Een geweldig interactief en educatief bosspel waarin de kids zich in een fantasierijk avontuur storten. De kids komen personages als Vinicius de Tovenaar, Libero de Jolijte Hofnar en Herb Ellis de Druide tegen. Elementen die tijdens dit spel naar voren komen zijn bijvoorbeeld: sport, muziek, eten en uitdagingen op verbaal en visueel vlak. Ook zullen de kinderen natuurslim moeten zijn of worden om het avontuur tot een goed einde te kunnen brengen. 

Wereld van de Ontmoeting

Play Video

De wereld van fantasie is er één waarin alles kan! De kinderen creëren met hun favoriete voorwerpen een fantastische theatervoorstelling. Eerst leren de kinderen onze theateracteur kennen, bespreken hun hobby’s, passies en de verhalen achter hun favoriete voorwerpen en wat hier allemaal mee gedaan kan worden in het theaterstuk.

 

Het voorstellingsvermogen, creativiteit en zelfexpressie van de kinderen spelen de hoofdrol in dit avontuur dat per groep totaal verschillend is. Kinderen krijgen een podium om zichzelf te ontdekken en leren dat ze in theater totaal vrij zijn. Aan het eind dragen de kinderen het zelfgemaakte theaterstuk voor en zijn Juffen, meesters, ouders en iedereen die hun creatie wil komen bewonderen van harte welkom!

Hoe vind ik personeel kinderopvang?

Wij hebben een groot landelijk netwerk bestaande uit autonome musici, theatermakers, natuurspecialisten en meer. 

Onze muziek-, theater en natuurdocenten hebben veel ervaring in de kinderopvang, zijn kundig en creëren meerwaarde voor onze klanten.

Wij brengen talentontwikkeling en plezier voor de kinderen en ruimte en ondersteuning voor personeel in de kinderopvang. Wij helpen bij de dagelijkse taken op de groep en dragen bij via inspirerende activiteiten tussendoor.

Zo dragen wij bij aan harmonie en ontplooiing op de werkvloer voor iedereen. 

Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Activiteiten kinderopvang vol plezier

Play Video
muziek workshops kinderen vakanties

En ontdekking

Play Video
Play Video

Laten we samenwerken

Activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen

Andy Hagen

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-op-maat06-11094411
activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-contactandy@walkaplank.nl

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen

Jaime Nanoha

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-op-maat06-51879871
activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-contactjaime@walkaplank.nl