Leuke teamuitjes en workshops voor pedagogisch medewerkers

Workshops pedagogisch medewerkers

Leuke teamuitjes en workshops voor pedagogisch medewerkers

Wij organiseren inspirerende muzikale activiteiten en workshops voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang voor baby-, peuter- en bso leeftijden. 

Daarnaast verzorgen wij leuke teamuitjes waarbij je muziek maakt, samen heerlijk eet en vooral enorm veel plezier beleeft met zijn allen.

Voor ons is elke samenwerking uniek en we kijken daarom graag naar hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jullie kinderopvangorganisatie via onze workshops voor pedagogisch medewerkers en teamuitjes in de kinderopvang.

 

Muzikale training pedagogisch medewerkers

Trainingen baby- en peutergroepen

muziek activiteiten peuters dans

Onze gespecialiseerde docenten leren jullie pedagogisch medewerkers simpele muzikale opdrachten en vaardigheden aan die zij binnen een minuut kunnen leren. Op deze manier kunnen de pedagogisch medewerkers deze vaardigheden en kennis direct op de groep inzetten.

Aan de hand van zang, dans en instrumenten die inspirerend zijn voor en te gebruiken door zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers dragen de trainingssessies bij aan meer muziek op de groep en in jullie kinderopvangorganisatie als geheel.

Trainingen voor bso's

Play Video

Wereldse Muziek is een competentiegerichte lesmethode waarbij samen plezier maken en muzikale verrijking voor kinderen en docenten de boventoon voeren. Jullie pedagogisch medewerkers worden muzikaal geïnspireerd terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben tijdens onze Wereldse muziekworkshops.

Ons lespakket biedt dagelijkse muzikale inspiratie en ondersteuning zodat muziek gaat leven in jouw kinderopvangorganisatie.

Leuke teamuitjes kinderopvang

Wij verzorgen elk teamuitje op maat

Play Video

Teamuitjes kinderopvang om van te genieten

Het ene moment dansen jullie samen salsa, het volgende swing je de pan uit met sambapercussie of cruise je op een longboard op de boulevard. We koken ook graag lekker Colombiaans of Indonesisch voor jullie. 

Met onze inspirerende en creatieve workshops willen wij jullie samen laten genieten. Wij organiseren leuke combinaties van onderstaande workshops voor bedrijfsuitjes en teambuilding:
– Capoeira
– Colombiaanse Salsa dans
– Djembé
– Longboarden
– Samba percussie
– Ukulele
 – Yoga 

Wij houden daarbij van een persoonlijke benadering om voor jouw groep of bedrijf een inspirerende ervaring te verzorgen.

Laten we samenwerken
Activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen

Andy Hagen

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-op-maat06-11094411
activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-contactandy@walkaplank.nl

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen

Jaime Nanoha

activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-op-maat06-51879871
activiteiten-kinderopvang-familiedagen-online-lessen-contactjaime@walkaplank.nl